Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ‌ پزشک رامین حمیدی‌ فراهانی‌ جانشین‌ فرمانده اداره بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران‌ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: ساعت 4 صبح امروز‌ نخستین محموله‌ دارویی‌ تخصصی‌ ویژه بیماران صعب‌العلاج‌ به صورت هوایی به مناطق زلزله‌ زده غرب‌ کشور ارسال شد‌ و هم‌اکنون بیمارانی که دارای نسخه هستند می‌توانند با مراجعه به بیمارستان صحرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  که در مجاورت بیمارستان شهدای سر پر ذهاب‌ استقرار دارد‌ داروهایشان‌ را دریافت‌ کنند‌ و در صورت نیاز از خدمات تزریق‌ این داروهای تخصصی‌ بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه دسترسی‌ بیماران صعب‌العلاج‌ در مناطق زلزله‌ زده علی‌الخصوص‌ سر پل ذهاب‌ به دارو از جمله اولویت‌های دیگر اداره بهداشت و درمان ارتش به شمار می‌رود، گفت: این داروها‌ شامل‌ نسخ‌ دارویی‌ ویژه بیماران صعب‌العلاجی‌ است که چند روز قبل‌ از طریق‌ مرکز بهداشت  مربوطه در منطقه‌ سر پل ذهاب‌ به عنوان نیازهای‌ دارویی فوری‌ به تهران ارسال شد که همه این نسخ‌ در داروخانه آماده و صبح امروز با اولین پرواز‌ به سر پل ذهاب‌ ارسال شد، داروهایی‌ که مهمترین‌ آنها شامل نسخه‌های بیماران پیوندی‌، دیالیزی‌ و داروهای تخصصی‌ "ام‌.اس‌" است.

از مناطق زلزله‌زده گزارش مار و عقرب‌گزیدگی‌ نداشتیم

جانشین‌ فرمانده اداره بهداشت و درمان آجا‌ همچنین‌ با اشاره به در دسترس‌ بودن سرم‌‌های ضد مار و عقرب‌گزیدگی‌ در مراکز درمانی سیّار‌ ارتش در مناطق زلزله‌‌زده ادامه داد: با توجه به احتمال بروز موارد مار و عقرب‌گزیدگی به علت زلزله‌ اخیر سرم‌ها و پادزهر‌های لازم‌ با امکان تزریق‌ فوری‌ توسط‌ واحدهای‌ سیّار‌ پزشکی ارتش‌ در مناطق زلزله‌ زده محیا‌ است‌ ولی تاکنون هیچ‌ گزارشی مبنی بر موارد‌ مار و عقرب‌گزیدگی‌ ارائه نشده است.

وی همچنین افزود: هم‌اکنون‌ 2 تیم ویژه‌ بهداشت محیط‌ به صورت سیّار‌ و چرخشی‌ از طرف‌ ارتش جمهوری اسلامی ایران در مناطق زلزله‌زده در حال ارائه خدمات به زلزله‌ زدگان هستند. هم‌اکنون برنامه‌ سم پاشی‌ محل اسکان و استقرار زلزله‌‌زدگان برای پیشگیری از گزش‌های ناشی از نیش حشرات‌ توسط این تیم‌های بهداشتی‌ تحت عنوان فاز پیشگیری در حال اجرا است.

 جانشین‌ فرمانده اداره بهداشت و درمان‌ آجا‌ همچنین‌ با اشاره به اعزام 8 تیم ویژه بهداشت روان، تغذیه‌ و با حضور روانشناسان‌ و کارشناسان صنایع غذایی، گفت: هم‌اکنون این تیم‌ها در حال ارائه خدماتسلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های روحی و روانی شدید‌تر‌ به زلزله‌زدگان و همچنین‌ سنجش سلامت غذایی‌ این افراد هستند‌ و به طور کلی هنوز زمان اتمام مأموریت‌های بهداشت و درمان آ‌جا در مناطق زلزله‌ زده به طور قطعی مشخص نشده است و همچنان ارائه خدمات درمانی و بهداشتی‌ در این مناطق ادامه دارد.

 حمیدی‌ فراهانی‌ در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت مصدومان اعزام شده به یکی از بیمارستان‌های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران‌، یادآور شد: به طور کلی تاکنون‌ 44 مصدوم به همراه همه همراهان‌ این زلزله‌زدگان به بیمارستان بعثت‌ تهران اعزام شده‌اند که از این تعداد‌ 39 نفر همچنان در بخش‌های بستری‌ در حال دریافت خدمات درمانی هستند و علاوه بر آن برای خانواده‌ها و همراهان‌ آنها نیز 2 بخش مجزای‌زنان و مردان در این بیمارستان برای ارائه خدمات هتلینگ‌ تخلیه شده و همچنان در آنجا استقرار دارند‌ و در کنار بیمارشان‌ از خدمات سلامت روان، چشم‌پزشکی‌ و تمام خدمات بهداشتی لازم در حال بهره‌مندی هستند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۴۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان نامدار در حاشیه بازدید از خدمات دندانپزشکی گروه جهادی الکفیل و هلال احمر در مجموعه ورزشی انقلاب زنجان گفت: خوشبختانه یکی از اهداف جمعیت در آستانه روز جهانی صلیب سرخ و هفته هلال احمر تحت مدیریت ریاست این مجموعه در سطح کشور این بوده که بتوانیم حمایت اجتماعی و اعتماد مردمی را تقویت کنیم.

وی اظهار داشت: امروز می‌بینیم تعداد زیادی داوطلب و جوان به عنوان کار مشترک گروه جهادی و به عنوان داوطلب هلال احمر در کنار هم قرار گرفته‌اند تا خدمات بسیار ارزنده‌ای را در حوزه بهداشت و درمان‌های تخصصی پزشکی، حمایت‌های روانی کودکان، مشاوره‌های اجتماعی و خدمات دندانپزشکی در کاری جهادی و مشترک با کمیته امداد امام خمینی و گروه جهادی الکفیل ارائه می‌دهند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: خوشبختانه در بازدیدی که انجام شد، تمامی استاندارهای لازم در این مکان رعایت شده و هموطنانی که مراجعه می‌کنند کمترین دغدغه را دارند چرا که متخصصان خوب، بهداشت حرفه ای، تجهیزات مصرفی دندانپزشکی مصرفی و شرایط مورد نیاز فراهم شده است.

نامدار خاطرنشان کرد: انجام همه این فعالیت‌ها به این منظور داشتن آمادگی و همدلی در جامعه است.

وی ادامه داد: در کنار این فعالیت‌ها، آموزش‌های بسیار خوب تخصصی در حوزه مدیریت بحران، پیشگیری از آسیب‌ها و کمک‌های اولیه توسط مربیان هلال احمر ارائه داده می‌شود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: امید داریم که این ارتباطات و همکاری‌های مردمی که به طور معمول به نام هلال احمر رقم می‌خورد همه در کنار هم برای رضایت مخلوق و در نهایت در جهت رضایت خالق کنار هم تلاش می‌کنیم.

نامدار تاکید کرد: کسانی که با جمعیت هلال احمر همکاری می‌کنند عشق خدمت به مخلوق، آب و خاک را از آموزه‌های دینی آموخته اند و درس ایثار و استقامت را به مردم می‌دهد و در درونشان عشق به خالق و مخلوق را دارند.

وی یادآوری کرد: کسانی که از کودکی و سال‌های دور وارد جمعیت هلال احمر شدند که در زمان حاضر از خیرین جمعیت هلال‌احمر هستند و کسانی که در سال‌های اخیر وارد مجموعه شده‌اند احساس مفید بودن در جامعه را دارند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: خوشبختانه در ۲ سال اخیر موفق شدیم بیش از ۳ میلیون عضو داوطلب و جوان در سطح کشور جذب جمعیت هلال احمر کنیم که از حدود ۴۰۰ هزار نفر به این عدد رسیده‌ایم و این عددی بزرگ است.

نامدار با بیان اینکه علاقمندانی که عضو هلال احمر می‌شوند از آموزش‌ها بهرمند می‌شود، تاکید کرد: از خدمات و تخصص اعضا در این مجموعه استفاده می‌شود و از طرفی با ورود به جمع خانواده بزرگ هلال احمر در مسیری فراتر از ابعاد سیاستی و اقتصادی قرار می‌گیرند و می‌توانند دنیای بهتری برای همنوعان خود بسازند.

وی ادامه داد: جمعیت هلال جمهوری اسلامی بر اساس تکالیفی که در اساسنامه وزین آن وجود دارد کمک به امر سلامت بویژه به اقشار آسیب پذیر را بر عهده دارد این فعالیت در مواقع بحرانی و غیر بحران، در داخل و خارج از کشوری تعریف شده است.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: بر اساس این تکالیف در حوزه توانبخشی قدمتی بیشتر از ۶۰ سال در هلال احمر دارد تلاش حوزه معاونت درمان، گسترش خدمات به سمت خودکفایی در تولید تجهیزات و دانش‌های روز است.

مراکز توانبخشی هلال احمر به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش یافته است

نامدار خاطرنشان کرد: بر این اساس طی ۲ و سال نیم گذشته موفق شده ایم ۱۹۳ واحد توانبخشی به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش دهیم و اولویت با مناطق کم برخوردار است تا بتوانیم هموطنان را در این مناطق را پوشش دهیم.

وی تاکید کرد: امروزه جمعیت هلال‌احمر به سمت ایجاد کلینیک‌های چند تخصصی برای سالمندان، بیماران ام اس، بیماران اسکلتی -عضلانی و بیمارانی است که دچار سکته مغزی هستند تا خدمات را به صورت تخصصی خدمات ارائه دهیم.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: بر این پایه ارتباطات خوبی با حوزه فدراسیون جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی انجام شده است در طی یک سال گذشته ما موفق شدیم ۴ دوره بین‌المللی برای همکاران ارتوپدی فنی در تهران برگزار کنیم تا بتوانند با دانش روز دنیا برای ساخت تجهیزات کمکی ستون فقرات داشته باشند.

نامدار افزود: با کمک معاونت علمی - فناوری ریاست جمهوری و مرکز پژوهش‌های ملی صنعتی ایران توانسته‌ایم یک سری از قطعات و تجهیزاتی مصرفی که تا الان وارداتی بوده توسط شرکت‌های دانش بنیان تولید کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برای نخستین بار در کشور، ۲ شرکت دانش بنیان دست مایوالکترونیک به عنوان اولین دست الکترونیک مصنوعی در مرکز توانبخشی در حال تست است که بعد از طی مراحل به تولید انبوه خواهد رسید و نیازهای کشور در این حوزه به خودکفایی خواهد رسید.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: یکی از اهداف جمعیت هلال احمر توسعه مراکز دیالیز و کموتراپی با شیمی درمانی برای بیماران در استان‌هایی است که نیاز دارند.

نامدار یادآوری کرد: در این زمینه هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده که با کمک و مدیریت جمعیت هلال احمر استان‌ها مکان‌های مورد نیاز ارائه خدمات هستند شناسایی و مشخص شوند و این مکان‌ها توسط جمعیت هلال‌احمر تجهیزات آنها تأمین و راه اندازی شود.

وی افزود: یکی از استان‌هایی که در اولویت راه اندازی تجهیزات بسیار مدرن و خوب دیالیز برای خدمت به مردم، استان زنجان می‌باشد که با کمک مدیر عامل جهادی جمعیت هلال‌احمر این استان به زودی در سال جدید شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: این اردوی جهادی که یکی از بزرگترین اردوی های درمانی و خدماتی به صورت داوطلب محور و با همکاری همه گروه‌های جهادی و سازمان‌های خدمت رسان مرتبط و معاونت‌های جمعیت از جمله جوانان، داوطلبان، آموزش، لجستیک، بهداشت و درمان، امداد و نجات است که این همگرایی خوب به همت مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان انجام شده است.

گفتنی است، بازدید از روند ارائه خدمات در برنامه جهادی ارائه خدمات دندانپزشکی الکفیل، بازدید از مرکز جامع توانبخشی زنجان، داروخانه، درمانگاه و شرکت در جلسه شورای معاونین از برنامه‌های سفر یک روزه معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور و مدیر کل سلامت خارج از کشور هلال احمر به زنجان است.

کد خبر 6094805

دیگر خبرها

  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان